Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΟΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΔΕΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
           Π. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
Παπαγιάννη 3  50100 Κοζάνη
Τηλ.-fax  2461034739
Email : sypekoz@gmail.com
   Κοζάνη  29/3/2011
     Αρ.Πρωτ.  599                                  

Προς :   Όλα τα μέλη του Συλλόγου
               

  ΘΕΜΑ : Επιστολή της Υπουργού Παιδείας προς τη ΔΟΕ
              Σας επισυνάπτουμε την απάντηση του προέδρου της ΔΟΕ Κομνηνού Μαντά προς την κ. Διαμαντοπουλου, σχετικά με την αναπλήρωση των χαμένων ωρών λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων.
         Θεωρούμε πως η ενέργεια αυτή έχει ως στόχο τη συκοφάντηση του συνδικαλιστικού εκπαιδευτικού κινήματος, καθώς και τον εκφοβισμό των συναδέλφων  αφού στάλθηκε αμέσως μετά την κήρυξη  της 24ωρης  απεργίας από τις Ομοσπονδίες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ                       ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΥΤΖΙΟΜΗΤΡΟΣ


Κομνηνός Μαντάς
 Πρόεδρος Δ.Ο.Ε
ΔΗΛΩΣΗ
με αφορμή την επιστολή της Υπουργού Παιδείας
Η Υπουργός Παιδείας - με την επιστολή που απέστειλε σήμερα στις Εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες - ανακάλυψε τον "ένοχο" για την απώλεια διδακτικών ωρών στις απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν  φέτος οι Εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες  και όχι στα εκατοντάδες κενά που υπάρχουν, με ευθύνη της, από την αρχή της χρονιάς στα σχολεία.
Η αποστολή της επιστολής σήμερα, που οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες πήραν απόφαση για 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 30 του Μάρτη, καθόλου τυχαία δεν είναι και έχει ως στόχο τον εκφοβισμό των συναδέλφων και τη συκοφάντηση του κινήματος των εκπαιδευτικών.
Αντί άλλης απάντησης η εισήγησή μου προς το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θα είναι η επιστροφή της επιστολής ως απαράδεκτης, γιατί αν μη τι άλλο ξεχειλίζει από υποκρισία.
Κομνηνός Μαντάς
Πρόεδρος Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου