Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

: Ενημερωτική συνάντηση με τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας εκπ/σης Κοζάνης

     Κατόπιν εγγράφου μας προς τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας εκπ/σης Κοζάνης ,σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση τη Δευτέρα 30/5/02011 στις 20.00μ.μ. στην αίθουσα του <<Κοβεντάρειου>> για να ενημερωθούμε για τη λειτουργία από δω και στο εξής της Σχολικής Επιτροπής, καθώς και για την κατανομή των επιχορηγήσεων. Παρακαλούμε όλους τους Δ/ντές-ντριες των Σχολικών μονάδων , καθώς και τα μέλη των Συμβουλίων των Σχολικών κοινοτήτων (εκπρόσωπο Συλλόγου γονέων και Συλλόγου διδασκόντων)να παραβρεθούν στη συνάντηση.
    Μετά από ενημέρωση που είχαμε από τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, παρακαλούμε να αποστείλετε στη Σχολική Επιτροπή, όσο το δυνατόν συντομότερα τα στοιχεία που ζητήθηκαν από τους Δ/ντές των Σχολικών μονάδων, ούτως ώστε να γίνει όσο το δυνατό έγκαιρα η καταβολή των χρημάτων στα σχολεία, το αργότερο έως την ερχόμενη Παρασκευή, για την άμεση  κάλυψη των δαπανών τους.
Τα στοιχεία που ζητούνται άμεσα από τη Σχολική Επιτροπή είναι τα παρακάτω:
1.     Πλήρη στοιχεία του Δ/ντή του σχολείου.
2.     Φωτοτυπία της ταυτότητας του Δ/ντή.
3.     Εκκαθαριστικό της εφορίας.
Τα στοιχεία είναι απαραίτητα για να μπορεί να γίνει στους Δ/ντές εξουσιοδότηση για τις αναλήψεις, μετά το άνοιγμα των λογαριασμών.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 2461064170 κ. Τρίκος Δημήτριος.
                                        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ                       ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΥΤΖΙΟΜΗΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου