Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΣΕΜΝΗ ΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κοζάνης, στις 18-5-2011, απένειμε ''ευχαριστήριο Γράμμα'' σε όσους δασκάλους-νηπιαγωγούς (50 περίπου δασκάλους-νηπιαγωγούς) βγήκαν από την ενεργό σχολική υπηρεσία κατά το τρέχον διδακτικό έτος.
Η σεμνή, κατά πώς αρμόζει στη φύση του έργου του δασκάλου, εκδήλωση, συγκινησιακά φορτισμένη, που τιμά πρώτ' απ' όλα τους εμπνευστές και διοργανωτές, έγινε στο ''σπίτι του δασκάλου'' (γραφεία εκπαιδευτικών ΠΕ ν. Κοζάνης) στην πόλη της Κοζάνης.
Η απονομή έχει το ειδικό βάρος από τον απονέμοντα, τη δασκαλική δηλαδή οικογένεια, που ξέρει όντως σεμνά και παιδαγωγικά, να τιμά τα κύτταρά της, που συνεχίζουν και μετά την έξοδό τους από την καθημερινή δασκαλική τάξη να προσφέρουν την ενεργητικότητά τους στον κοινωνικό (στις ενορίες) και πολιτιστικό στίβο.  
Εύχομαι στον καθένα και στην καθεμιά, μέσα από τον αναστάσιμο χαιρετισμό ''Χριστός Ανέστη'' και την αντιφώνηση ‘’Αληθώς Ανέστη’’, την ανάσταση στες υπάρξεις μας, στην κοινωνία, στην πατρίδα μας και την ανάταση και ανάσταση στους λαούς της γης.
19-5-2011
π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας
παπαδάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου