Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

<Έκτακτη γενική συνέλευση>


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
           Π. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
Παπαγιάννη 3  50100 Κοζάνη
Τηλ.-fax  2461034739
Email : sypekoz@gmail.com
             Κοζάνη  19/10/2011
             Αρ. Πρωτ.    751                                            

Προς        Όλα τα μέλη του Συλλόγου        ΘΕΜΑ  1Ο <Έκτακτη γενική συνέλευση>

     Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αποφάσισε να πραγματοποιηθούν έκτακτες   Γενικές Συνελεύσεις σε όλους τους Συλλόγους, προς ενημέρωση των συναδέλφων για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, καθώς και τη λήψη απόφασης για την παραπέρα αγωνιστική πορεία του κλάδου, λαμβάνοντας υπόψη και τις τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης όπως:
-         Τη συνεχιζόμενη απαράδεκτη υποβάθμιση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης.
-         Tις τελευταίες νέες οριζόντιες περικοπές στις αποδοχές των εκπαιδευτικών, των χειρότερα αμειβόμενων εργαζόμενων του δημόσιου τομέα.
-         Τη θεσμοθέτηση ενός νέου μισθολογίου - βαθμολογίου στο δημόσιο τομέα με το οποίο θα περικόψει ακόμη περισσότερο τις αποδοχές μας.
-         Την έλλειψη των περισσότερων βιβλίων από τις σχολικές μονάδες της χώρας.
-         Την υποχρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, οι οποίες είναι αδύνατο υπό τέτοιες συνθήκες να ανταπεξέλθουν στο αυξημένο κόστος λειτουργίας των σχολείων.
Συνεπώς το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, και μέσα στα πλαίσια της εβδομάδας δράσης, αποφάσισε τη σύγκλιση έκτακτης  Γενικής  Συνέλευσης την Παρασκευή 21/10/2011   στις 19.00 μ.μ. στα Γραφεία του Συλλόγου μας. Σε περίπτωση  μη απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24/10/2011 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΟΦΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ                 ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΥΤΖΙΟΜΗΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου