Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
           Π. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
Παπαγιάννη 3  50100 Κοζάνη
Τηλ.-fax  2461034739
Τηλ.επικοινωνίας:6942201936
              Κοζάνη 28 /02/2012
             Αρ. Πρωτ.  816                                           

           ΠΡΟΣ:    ΤΑ ΜΕΛΗ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

                             

    ΘΕΜΑ : ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Αγαπητοί συνάδελφοι σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε ως εκπαιδευτικοί και ως άνθρωποι με την ισοπέδωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων , με τη διάλυση της δημόσιας υγείας , με τα νέα κοινά μέτρα λιτότητας , με την επιβολή των νέων φόρων καθώς και τα χαράτσια , με τις χιλιάδες απολύσεις που ετοιμάζονται καθώς και με τις νέες συγχωνεύσεις – καταργήσεις και με την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού , όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα απαισιοδοξίας και αμαυρώνουν τη ζωή μας , το σχολείο και το μέλλον των παιδιών μας!
Σε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες για τη ζωή μας , μεγαλώνει η ανάγκη να θωρακιστούμε και να αμυνθούμε σε αυτήν την ανελέητη επίθεση που δεχόμαστε. Πρέπει να οργανώσουμε συλλογική αντεπίθεση! Έχουμε χρέος να σπάσουμε το κλίμα τρομοκρατίας των εργαζομένων ,ότι δηλαδή εάν δεν υποταχτούν κινδυνεύουν να πάθουν χειρότερα! Οφείλουμε με τη δράση μας ώστε οι εργατικοί και κοινωνικοί αγώνες της επόμενης περιόδου να έχουν ξεκάθαρους στόχους για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και όσων την εφαρμόζουν!

Απευθύνουμε κάλεσμα την Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου μας ώστε να αποφασίσουμε από κοινού τον τρόπο κλιμάκωσης του αγώνα μας. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα!          



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



                  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ                          ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΕΜΙΡΤΖΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου