Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

                                                6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ      
                     ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΝΟΒΙΣΑΝΤ                 
                                     13/04/15 ΕΩΣ 18/04/15

1η ημέρα: 13/04/15 -ΚΟΖΑΝΗ -  ΣΥΝΟΡΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (725,91 χλμ.)
Αναχώρηση στις 23:30 από τον σταθμό του ΟΣΕ (στα τρένα) επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση  για σύνορα Ευζώνων. Περνώντας περιφερειακά από τα Σκόπια, φτάνουμε στα σύνορα της Σερβίας.

2η ημέρα: 14/04/15 - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Διέλευση των συνόρων και εισερχόμαστε στην Παλαιά Σερβία. Άφιξη στην πρωτεύουσα, το Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος για ξεκούραση και δείπνο. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε μια όμορφη νυχτερινή περιήγηση στη φωταγωγημένη γραφική πόλη (Belgrade by night). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. 


3η ημέρα: 15/04/15 –ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (378,48χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση  για την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το μαργαριτάρι του Δούναβη, την Βουδαπέστη κάνοντας της απαραίτητες στάσεις άφιξη στην Βουδαπέστη,City Tour  για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη , ελεύθερος χρόνος για καφέ η φαγητό εξ ιδίων .Στη συνέχεια θα πάμε στο ξενοδοχείο τακτοποίηση ,δείπνο, ξεκούραση  . Στη συνέχεια σας  προτείνουμε να ξεκινήσετε την βραδιά σας κάνοντας την πιο ρομαντική (προαιρετική ) κρουαζιέρα στον Δούναβη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,διαν/ση.

Βουδαπέστη
4η ημέρα:16/04/15 – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ( ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)
Πρωινό και  ξενάγηση της πόλης θα δούμε την Πλατεία των Ηρώων, με το μνημείο της Χιλιετηρίδας, τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου, θα θαυμάσουμε τη λεωφόρο της Δημοκρατίας με τα καλοδιατηρημένα κτίρια και το ογκώδες σε ρυθμό μπαρόκ Κοινοβούλιο. Έπειτα θα περάσουμε στη Βούδα από τη Γέφυρα των Λεόντων. Στο λόφο των Ψαράδων θα δούμε τα κάστρα και την εκκλησία του Ματίας, στην οποία γινόταν οι στέψεις των βασιλέων. Από το λόφο του Γκέλερτ θα έχουμε μία πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης, θα δούμε το άγαλμα της ελευθερίας και το κάστρο, την Τσιταντέλλα. Τέλος θα κλείσουμε με επίσκεψη στο περίφημο νησί της Μαργαρίτας. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη και επιστροφή στο ξενοδοχείο ,τακτοποίηση ,δείπνο. Προαιρετική βραδινή διασκέδαση .Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,διαν/ση.
5η ημέρα: 17/05/15 - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ (300 χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του Νόβισαντ ,πρωτεύουσα της Βοιβοντινα. Μέσα από μια υπέροχη διαδρομή ,φθάνουμε στην πόλη ,η οποία μοιάζει σα να ξέφυγε από παραμύθι και αποπνέει αέρα Αυστροουγγαρίας .Θα δούμε το κάστρο Petrovaradin ,με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη ,την πλατεία Slobodan ,τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχέιο. Στη συνέχεια άφιξη στο ξενοδοχείο ,δειπνο, ξεκούραση .Βραδινή έξοδος ,ελεύθερος χρόνος στον κεντρικό πεζόδρομο όπου μεχρι σήμερα δεσπόζει το κτίριο ,όπου στεγάζε το αλλοτινό Ελληνικο.  Επιστροφη στο ξενοδοχείο ,διανυκτέρευση.

6η ημέρα: 18/04/15 –ΝΟΒΙΣΑΝΤ –ΚΟΖΑΝΗ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (830χλμ.)
Μετά το πρωϊνό παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Περνώντας τα σύνορα και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό, φθάνουμε στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ  :250 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
·         Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας .
·         Διαμονη 4 διαν/σεις ( 1 Βελιγράδι-2 Βουδαπέστη-1Νόβισαντ) .
·         Ξενοδοχεια 4****
·         Ημιδιατροφή
·         Περιηγήσεις –Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής .
·         Ξεναγός καθ’όλη την διάρκεια της εκδρομής .Ασφάλεια αστική ευθύνης .
·         ΦΠΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου