Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ




Κοζάνη  27/1/2014 

Παπαγιάννη 3  50100 Κοζάνη
Τηλ –fax 2461034739                                         
Email: sypekoz@gmail.com                                               
ΠΡΟΣ:
 Τη Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών   της Π.Ε.  Κοζάνης
 Σχολεία της Διεύθυνσής μας.
 ΜΜΕ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας δηλώνει την αλληλεγγύη των εκπαιδευτικών της  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Κοζάνης  στον δίκαιο αγώνα των αγροτών. Η επίθεση που δέχονται όλα τα χαμηλά κοινωνικοοικονομικά στρώματα με το σχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό και τις συντάξεις και ειδικά η Αγροτιά  που καθημερινά δίνει μάχη κάτω από σκληρές συνθήκες, είναι άθλια και δεν θα μείνει αναπάντητη.
Οι αγρότες και οι μικροκαλλιεργητές είναι η παραγωγική βάση της χώρας μας και δεν θα επιτρέψουμε την εξόντωσή τους με στόχο να συγκεντρωθεί η αγροτική παραγωγή στα χέρια λίγων.
Ενώνουμε τις φωνές μας μαζί τους και ζητάμε την απόσυρση αυτού του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου. Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους.
Επόμενος βασικός σταθμός της αγωνιστικής μας πορείας θα είναι η πανελλαδική απεργία στις 4 Φλεβάρη. Πάμε με όλους όσους στοχεύουν μαζί μας τον ίδιο αντίπαλο Καλούμε τους αγρότες των μπλόκων να πάρουν, μαζικά και δυναμικά, μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις και, μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα που έχουν την ίδια με μας αγωνιστική στόχευση κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και των μονοπωλιακών ομίλων, να διαδηλώσουμε την αγωνιστική αντίστασή μας σ΄ αυτή την πολιτική που μας καταστρέφει.
Κοινός αγώνας όλων των παραγωγών του πλούτου, μικρομεσαίων αγροτών, βιοτεχνών, εμποροϋπαλλήλων ενάντια στους ληστές του μόχθου απέναντι στην κερδοφορία της εκμετάλλευσης, του ιδρώτα μας
Θα είμαστε στο πλευρό τους συμπαραστάτες

                                                          Για το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου