Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ





Κοζάνη  2/4/2014 Αρ.Πρωτ.19

Παπαγιάννη 3  50100 Κοζάνη
Τηλ –fax 2461034739                                         
Email: sypekoz@gmail.com                                               
ΠΡΟΣ:
ΜΕΛΗ ΜΑΣ


ΘΕΜΑ:
« Ημερίδα– Βιωματικό εργαστήριο»
   «Αυτοσχέδιο επιτραπέζιο παιχνίδι:  Ένα πολύτιμο παιδαγωγικό εργαλείο!»

Ο Σύλλογος Π.Ε. Κοζάνης  διοργανώνει  επιμορφωτική ημερίδα-βιωματικό εργαστήριο, με θέμα:




  «Αυτοσχέδιο επιτραπέζιο παιχνίδι:  Ένα πολύτιμο παιδαγωγικό εργαλείο!»

με εισηγήτρια την κα Μαρία  Πετκανοπούλου, νηπιαγωγό, συγγραφέα, την Παρασκευή   24 Απριλίου 2015 και , ώρες 17.00-20.00, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης.
Κύριος σκοπός της ημερίδας είναι οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες να προσεγγίσουν το αυτοσχέδιο επιτραπέζιο παιχνίδι ως μια εκπαιδευτική πρακτική που υποστηρίζει και εμπλουτίζει ένα δημιουργικό περιβάλλον μάθησης, όπου η φαντασία συνδέει τη γνώση με το παιχνίδι και συμβάλλει στην ανάπτυξη πολλών νοητικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, συνεργασίας, σχεδιασμού, δημιουργικής ικανότητας. Σχεδιασμένο σε ένα απλό χαρτί,  με αυτοσχέδια ζάρια και πιόνια, αξιοποιώντας υλικά ανακυκλώσιμα το αυτοσχέδιο επιτραπέζιο παιχνίδι καταδεικνύεται ως ένα πολύτιμο παιδαγωγικό μέσο για να φθάσει η γνώση στο παιδί, αλλά και  το ίδιο το  παιδί στη γνώση.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους: ψαλίδι, κόλλα, χαρτιά κανσόν μεγάλα, μαρκαδόρους, καπάκια, φελλούς.  Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι προαιρετική και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή   στο  Σύλλογο με fax στο 2461034739  μέχρι τις  22 Απριλίου 2015, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τους, το τηλέφωνό τους και το σχολείο στο οποίο υπηρετούν.



                                                   

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



               ΒΙΛΔΟΣ  ΘΑΝΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου